Over ons

Van der Lee Stoffen is een begrip in Hilversum. Al meer dan 50 jaar weten inwoners van binnen en ver buiten de stad deze stoffenzaak te vinden. Jarenlang was Van der Lee Stoffen gevestigd aan de Nieuwe Doelenstraat in Hilversum. Dat pand werd te klein. Dus Van der Lee Stoffen besloot uit te breiden naar een nieuwe plek. Sinds het najaar van 2014 is de stoffen- en fourniturenzaak te vinden op de Stationsstraat 30 in Hilversum. Wie zit er achter dit succes? We laten u kennismaken met de eigenaar:
1.Waarom kiezen mensen voor Van der Lee Stoffen?
Onze klanten weten inmiddels dat ze verzekerd zijn van mooie kwaliteit stoffen voor een lage prijs. Maar ik ben ervan overtuigd, dat dat niet het enige is waarom steeds meer mensen ons weten te vinden. Ik hoor veel klanten zeggen dat het ook vooral gezellig vertoeven is in onze winkel. Dat is een groot compliment voor ons hele team!
2.Sinds wanneer ben jij eigenaar en hoe zit dat precies met die naam?
Van der Lee Stoffen is al 50 jaar een begrip in Hilversum. De verkoop van stoffen is die halve eeuw geleden gestart in een loods op de Wilhelminastraat. Na ongeveer 20 jaar is Van der Lee verhuisd naar de Nieuwe Doelenstraat. Sinds 1993 zijn wij eigenaar van