Ons team

Even ongestoord rondneuzen? Of hulp en advies nodig? Dan krijgt u persoonlijke aandacht van Wil, Miranda, Marian, Sabrina, Ellen, Patricia, Magda en Yoni. Zij helpen u graag bij uw stofkeuzes, adviezen over afmetingen, soorten stof, fournituren of gewoon leuke ideeën. En als u heel goed weet wat u wilt, geen probleem. Dan rekenen we alleen even af bij de kassa op het moment dat u dat wenst. Wij stellen ons graag aan u voor:

wilWil

Wil is samen met Miranda eigenaar van Van der Lee Stoffen. Hij zorgt ervoor, dat u elke week weer verrast wordt met de nieuwste stoffen. Hij koopt op zo’n manier in dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit stoffen tegen de laagste prijzen. Hij rolt de grote zware stoffen op een handzaam plankje zodat alles makkelijk te vinden is in de winkel. En belangrijker nog, u wordt nooit teleurgesteld. Want hij zorgt ervoor, dat er altijd wel een stof is die bij u in de smaak valt.

mirandaMiranda

Als mede-eigenaresse van Van der Lee Stoffen zorgt Miranda voor de inkoop van de fournituren. Vol passie en met jarenlange ervaring helpt ze u graag. Ze is van de praktische. Weet ook wanneer iets moeilijk of makkelijk te wassen is, en ze denkt aan dingen waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht heeft. Heel handig. Maar bovenal, ze is pas tevreden als u dat ook bent!

marianMarian

Marian’s grootste hobby is kledingmaken! Zo goed als alles wat ze draagt, heeft ze zelf gemaakt. Komt dat even goed uit; want voor u heeft ze op elke vraag wel een antwoord. Tenslotte spreekt ze uit eigen jarenlange ervaring in bruids- en maatkleding maken. Steeds gevarieerd, maar 1 di