Ons team

Even ongestoord rondneuzen? Of hulp en advies nodig? Dan krijgt u persoonlijke aandacht van Wil, Miranda, Marian, Sabrina, Ellen, Patricia, Magda en Yoni. Zij helpen u graag bij uw stofkeuzes, adviezen over afmetingen, soorten stof, fournituren of gewoon leuke ideeën. En als u heel goed weet wat u wilt, geen probleem. Dan rekenen we alleen even af bij de kassa op het moment dat u dat wenst. Wij stellen ons graag aan u voor:

wilWil

Wil is samen met Miranda eigenaar van Van der Lee Stoffen. Hij zorgt ervoor, dat u elke week weer verrast wordt met de nieuwste stoffen. Hij koopt op zo’n manier in dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit stoffen tegen de laagste prijzen. Hij rolt de grote zware stoffen op een handzaam plankje zodat alles makkelijk te vinden is in de winkel. En belangrijker nog, u wordt nooit teleurgesteld. Want hij zorgt ervoor, dat er altijd wel een stof is die bij u in de smaak valt.

mirandaMiranda

Als mede-eigenaresse van Van der Lee Stoffen zorgt Miranda voor de inkoop van de fournituren. Vol passie en met jarenlange ervaring helpt ze u graag. Ze is van de praktische. Weet ook wanneer iets moeilijk of makkelijk te wassen is, en ze denkt aan dingen waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht heeft. Heel handig. Maar bovenal, ze is pas tevreden als u dat ook bent!

marianMarian

Marian’s grootste hobby is kledingmaken! Zo goed als alles wat ze draagt, heeft ze zelf gemaakt. Komt dat even goed uit; want voor u heeft ze op elke vraag wel een antwoord. Tenslotte spreekt ze uit eigen jarenlange ervaring in bruids- en maatkleding maken. Steeds gevarieerd, maar 1 ding blijft altijd hetzelfde; u herkent haar aan de kleur zwart!

IMG_0018Sabrina

Sabrina is expert in gordijn- en meubelstoffen. Voor elke stoel of bank weet ze de juiste stof te vinden. Haar zelf gemaakte kleding is altijd wel aanleiding voor een praatje of een idee. Ze weet snel welke hoeveelheid stof u nodig heeft. Niet teveel hoor, want ze doet niet aan verspilling. En als u dan toch wat over heeft, dan geeft ze wel raad voor een leuk kussen, strook op uw tafelkleed, of komt ze met heel andere verrassende voorstellen.

patriciaPatricia

Patricia is altijd creatief bezig. Is het niet met kleding maken dan wel met haken, breien, quilten of borduren. Heeft u een vraag voor onze haak en breikoningin kom dan op een woensdag of een zaterdag. Naast Nederlands spreekt Patricia ook perfect Engels en Frans. Er hangen diverse voorbeelden van haar hand ter inspiratie in de winkel.

IMG_0028Magda

Vroeger werd ze al het gezelligste en meest creatiefste meisje van de klas genoemd. Nu jaren later, houdt ze vooral ook van gezelligheid in de winkel. Ze is heel handig en enthousiast. Tricot is haar meest favoriete materiaal. Magda is vooral heel oplossing’s  gericht. Ze maakt graag tijd vrij om u van goede tips te voorzien.

yoniYoni

Yoni is de jongste telg van het stel dat ons team versterkt op zaterdag. Ze leert voor een baan in de grafische vormgeving. Praktijkervaring heeft ze al een beetje opgedaan met de inrichting en stijl van de winkel. Let op de muurschildering. Die is van Yoni! Ook het logo, de folders en deze website heeft Yoni gemaakt in samenwerking met de website bouwer.