Stoffenschaar | Kleermakersschaar | Stof Schaar | Van der Lee stoffen
Openingstijden

Van der Lee Stoffen

Stationsstraat 30

1211 EN Hilversum

Tel: 035-6218816

www.vanderleestoffen.nl

dinsdag t/m zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Sparen met Piggy

Wat is Piggy?

Piggy maakt sparen wel heel eenvoudig. Met de Piggy spaarkaart of app heb je een spaarsysteem bij de hand die je bij meer dan 8000 locaties in Nederland kunt gebruiken, ook bij Van der Lee Stoffen & Fournituren! Het doel is om klanten te belonen voor hun komst en loyaliteit naar de desbetreffende winkel.

Hoe werkt het?

Het spaarsysteem houd in dat je per winkel punten spaart en deze alleen kunt inwisselen waar je ze ook hebt verdiend. Bij het afrekenen scan je je persoonlijke QR-code, die staat op het Piggy kaartje of in de Piggy app. Bij elke euro die je in onze winkel besteed krijg je een punt. Verzamel zoveel mogelijk punten en spaar voor leuke beloningen!

Punten verzilveren

Per winkel kun je zien hoeveel punten je gespaard hebt. Deze punten kun je altijd inzien wanneer je inlogt bij de app van Piggy of op de persoonlijke pagina via de website. Genoeg punten verzameld? Beloningen die je kan verzilveren worden groen aangegeven en kan je direct gebruiken.  

Voordelen van de Piggy app

* Overal en altijd kunnen zien hoeveel punten je gespaard hebt * Direct een overzicht van alle winkels die met dit spaarsysteem werken

Beloningen

Centimeter

35 punten

Handnaalden

75 punten

Jute tas

100 punten

Cadeaubon t.w.v. €10,- Van der Lee Stoffen en Fournituren

250 punten

Stof uitzoeken t.w.v. €20,-

400 punten

Kleine coupeuse schaar t.w.v. €24,99

500

Grote coupeuse schaar t.w.v. €38,50

750

Tafelzeil

Gordijn en

of meubelstoffen

Rib Tricot