Stoffenschaar | Kleermakersschaar | Stof Schaar | Van der Lee stoffen
Openingstijden

Van der Lee Stoffen

Stationsstraat 30

1211 EN Hilversum

Tel: 035-6218816

www.vanderleestoffen.nl

dinsdag t/m zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Ritsen, knopen, garen, bandjes & kantjes, wol, haken en naalden…

Je kunt het zo gek niet bedenken of Van der Lee Stoffen en fournituren heeft het in huis. Een uitgebreid assortiment fournituren van A-kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Gutermann

 Zoals de supersterke Gutermann naaimachinegaren van polyester of de alom bekende 200 meter klosjes polyester garen. Verkrijgbaar in meer dan 450 kleuren. Werken met natuurlijke producten? Kies dan voor de Gutermann katoenen naaimachinegaren. Ook voor handquilten ben je voor Gutermann garen bij Van der Lee Stoffen en fournituren aan het goede adres. 

 

De zoom van uw kunstleren rokje of broek lijmen ipv naaien? Geen probleem met onze lijmen van Gutermann of de E6000

Gutermann garen en textiellijm bij Van der Lee stoffen
Prym bij Van der Lee stoffen en fournituren in Hilversum

Prym

De overbekende gaatjestangen, (inslag)drukkers, rolmessen, kleermakerskrijt en handnaalden van Prym zijn ook volop verkrijgbaar. Niet voor niks zeggen we inmiddels gewoon Prym tangen.

Borduurgaren, aidaband en borduurlinnen van DMC bij Van der Lee stoffen en fournituren in Hilversum

DMC

 Borduurgaren, aidaband en borduurlinnen van DMC vindt u eveneens bij Van der Lee Stoffen en fournituren.

Schmetz

Op zoek naar een speciale naald voor jeans, microtex, katoen, leer of tricot? Daarvoor biedt Van der Lee Stoffen gerenommeerde Schmetz (naaimachine)naalden.

Scheepjeswol

 Voor brei- of haakwerk kunt u vertrouwen op het assortiment van Scheepjes. Catona Scheepjeswol katoen om kinderknuffels te maken of Color Crafter Scheepjeswol acryl garen voor tassen, jassen, vesten en truien. Ook de wol Peru van Scheepjeswol voor een levenlang mooie sjaal of lekker warme muts is volop beschikbaar. Scheepjeswol is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Knopen

Geen idee welke knoop het beste bij uw jas, blouse, broek of vest past? Bij Van der Lee Stoffen vindt u altijd de juiste knoop die helemaal past bij uw eigen gemaakte kledingstuk.

Ruime keus aan knopen bij Van der Lee stoffen en fournituren in Hilversum