Stoffenschaar | Kleermakersschaar | Stof Schaar | Van der Lee stoffen
Openingstijden

Van der Lee Stoffen

Stationsstraat 30

1211 EN Hilversum

Tel: 035-6218816

www.vanderleestoffen.nl

dinsdag t/m zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

 

Ons team

Even ongestoord rondneuzen? Of hulp en advies nodig? Dan krijgt u persoonlijke aandacht van Wil, Miranda, Marian, Sabrina, Ingeborg en Annemijn. Zij helpen u graag bij uw stofkeuzes, adviezen over afmetingen, soorten stof, fournituren of gewoon leuke ideeën. En als u heel goed weet wat u wilt, geen probleem. Dan rekenen we alleen even af bij de kassa op het moment dat u dat wenst. Wij stellen ons graag aan u voor:

Wil | Van der Lee stoffen & fournituren

Wil

Wil is samen met Miranda eigenaar van Van der Lee Stoffen. Hij zorgt ervoor, dat u elke week weer verrast wordt met de nieuwste stoffen. Hij koopt op zo’n manier in dat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit stoffen tegen de laagste prijzen. Hij rolt de grote zware stoffen op een handzaam plankje zodat alles makkelijk te vinden is in de winkel. En belangrijker nog, u wordt nooit teleurgesteld. Want hij zorgt ervoor, dat er altijd wel een stof is die bij u in de smaak valt.

Miranda

Als mede-eigenaresse van Van der Lee Stoffen zorgt Miranda voor de inkoop van de fournituren. Vol passie en met jarenlange ervaring helpt ze u graag. Ze is van de praktische. Weet ook wanneer iets moeilijk of makkelijk te wassen is, en ze denkt aan dingen waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht heeft. Heel handig. Maar bovenal, ze is pas tevreden als u dat ook bent!

Miranda | Van der Lee stoffen & fournituren
Marian | Van der Lee stoffen & fournituren

Marian

Marian’s grootste hobby is kledingmaken! Zo goed als alles wat ze draagt, heeft ze zelf gemaakt. Komt dat even goed uit; want voor u heeft ze op elke vraag wel een antwoord. Tenslotte spreekt ze uit eigen jarenlange ervaring in bruids- en maatkleding maken. Steeds gevarieerd, maar 1 ding blijft altijd hetzelfde; u herkent haar aan de kleur zwart!

Sabrina

Sabrina is expert in gordijn- en meubelstoffen. Voor elke stoel of bank weet ze de juiste stof te vinden. Haar zelf gemaakte kleding is altijd wel aanleiding voor een praatje of een idee. Ze weet snel welke hoeveelheid stof u nodig heeft. Niet teveel hoor, want ze doet niet aan verspilling. En als u dan toch wat over heeft, dan geeft ze wel raad voor een leuk kussen, strook op uw tafelkleed, of komt ze met heel andere verrassende voorstellen. Zo is ook de bekende Van der Lee stoel van haar hand.

Sabrina | Van der Lee stoffen & fournituren
Ingeborg | Van der Lee stoffen & fournituren

Ingeborg

Ingeborg is ook als ze niet bij ons in de winkel is altijd bezig met het bedenken en maken van de mooiste creaties in bijvoorbeeld kinderkleding, kraamcadeaus en woonaccessoires. In de winkel wil ze graag met u meedenken over uw ontwerp, patroon en materiaalkeuze.

 

Altijd een eerlijk advies maar vooral een tevreden klant is haar devies!

Annemijn

Annemijn heet u enthousiast welkom en wijst vrolijk de weg in de winkel op zoek naar de mooiste combinaties voor u! Naast haar passie voor fashion, is zij een echte social media goerroe. Zij voorziet onze socials dan ook van creatieve & mooie content!

Annemijn | Van der Lee stoffen & fournituren