Stoffenschaar | Kleermakersschaar | Stof Schaar | Van der Lee stoffen
Openingstijden

Van der Lee Stoffen

Stationsstraat 30

1211 EN Hilversum

Tel: 035-6218816

www.vanderleestoffen.nl

dinsdag t/m zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

 

Stoffen, stoffen en nog eens stoffen

‘Als ze het bij Van der Lee niet hebben, dan hebben ze het nergens’, horen we regelmatig van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar stof voor een mooie jurk, wiegbekleding, een toneelstuk, de aankleding van evenementen, een badjas, nieuwe gordijnen, eigen gemaakte kussens of omdat je de bank een metamorfose wilt geven. Elke stof is in huis

Global Organic Textile Standards (GOTS)

Stoffen die bovendien voldoen aan de zogeheten Global Organic Textile Standards (GOTS). En TNO-geteste stoffen.

Tafels vol met alle soorten tricot, ribfluweel, vilt aan de meter, satijn, flanel, hydrofiel, kledingvoering, vitrage, InBetween, velours, (namaak)bont, ongebleekt katoen en nog heel veel meer.

Stoffen in alle kleuren van de regenboog, kreukloos en krimploos en stoffen die na vele wasbeurten nog steeds niet verkleuren.

U profiteert bovendien van hele aantrekkelijke prijzen dankzij regelmatige aankoop van speciale partijen van bijzondere hoge kwaliteit stoffen. Dus kom binnen want Van der Lee Stoffen en Fournituren heeft elke week weer een verrassing aan nieuwe stoffen.

 

En weet u even niet wat de beste stof is voor uw bestemming? Dan staan onze medewerkers klaar voor een vrijblijvend advies.